servo hspso fun 140 hata

(Fatek - FBs/B1/B1z/HB1)
parladi

servo hspso fun 140 hata

Mesaj gönderen parladi »

ekte gönderdiğim parogram ile servo denemek istiyorum ama m15 den y2 yi servo on yapıp m10 hspso omutunu çalıştırdığım zaman m1 hata çıkışı aktif oluyor komut hata veriyor y0 y1 de yer değiştirdim sonuç aynı d4060 hata registeri 34 hata kodunu vermekte io dan plc çıkışını ab ve pls dir olarak denedim sonuç aynı yardımlarınızı rica ederim..

hatalı program 3.rar
(2.93 KiB) 397 kere indirildi
Kullanıcı avatarı
Volkan
İletişim:

Re: servo hspso fun 140 hata

Mesaj gönderen Volkan »

Merhabalar;

Göndermiş olduğunuz projede bahsettiğiniz hatayı alamadık. Ancak sizin için aynı projeyi yeniden yazdık, çalıştırdık ve backup olarak gönderiyoruz. Bu sayede proje, değerleri ile birlikte PLC'nize birebir kopyalanmış olacak.

Aşağıdaki videodan dosyayı nasıl yükleyeceğinizi izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=9Aj1fF5kR50

Proje:
svr.rar
(13.46 KiB) 453 kere indirildi
parladi

Mesaj gönderen parladi »

sizin attığınız dosyayı açamadım yedek dosyası her halde bende araçlar menüsünden restore seceneği aktif olmuyor open den dosya secip açmaya çalışıncada boş açılıyor.
Kullanıcı avatarı
Volkan
İletişim:

Mesaj gönderen Volkan »

Merhabalar;

PLC'de online olduktan sonra araçlar menüsü altında sistem yükleme sekmesine tıklayınız. Ardından indirdiğiniz dosyanın yolunu bulunuz ve PLC'ye yükleyiniz.
parladi

Mesaj gönderen parladi »

evet programı yükledim servo çalışıyor teşekkür ederim ben büyük bir ihtimal servo prametre tablosunu default olarak kullanıyordum ondan sıkıntı olmuş hata kodunuda ondan veriyordu herhalde

“FBs-PLC” sayfasına dön